OP ZOEK NAAR EEN ANDERE WAGEN?


Zoekt u een andere wagen of bent u benieuwd naar de nieuwe en de huidige modellen van onze merken?  Of weet je niet meer wat te kiezen met al die hybride verhalen?  Wil je graag meer informatie over alle nieuwe technologiën? Wij hebben het voor u hier alvast eens op een rijtje gezet.


Neem zeker eens een kijkje hieronder.  Voor meer informatie en bestellen van nieuwe of tweedehandswagens staan Danielle de Dooij en Robin Heylen voor u klaar.


Financieringen, verzekeringen,nieuwe wagens, tweedehands wagens, accessoires, ... geen probleem!  Dit is allemaal te vinden onder 1 dak, u hoeft niet meer rond te lopen en tijd te verliezen.  Garage Gwijde regelt alles voor u.  Wil je graag online een aanvraag doen, klik hier.


Wil je niet graag persoonlijk langs komen, neem dan zeker contact met ons op.  Wij kunnen u ook verder helpen met een live verbinden.

                TWEEDEHANDSWAGENS/

                 DIRECTIEWAGENS / STOCKWAGENS

                   


Onze tweedehandswagens zijn altijd eerst gecontroleerd door onze werkplaats, om u een goede kwaliteit te garanderen.


Op alle tweedehandswagens geniet u van de wettelijke garantie van 12 maanden.


De tweedehandswagens worden bij ons altijd afgeleverd met de wettelijke carpass, het jaarlijks onderhoud en een assistance contract van 1 jaar.

                                  SUZUKI

                                     


Sinds 2007 zijn wij officiële verdeler en hersteller van het automerk Suzuki, een sterk Japans merk dat vooral bekend staat voor zijn kleine wagens met zuinige benzinemotor en de jeep modellen die praktisch en zeer wenbaar zijn in het terreinwerk.

Suzuki geeft 5 jaar waarborg en 5 jaar wegassistance op alle nieuwe wagens.


                     MAZDA

                       


Sinds 2014 zijn wij officiële verdeler en hersteller van het automerk Mazda, een sterk Japans merk dat vooral bekend staat voor hun doorzetting, hun vernieuwde lijnen, hun eigen motorisatie en vooral hun wankelmotor.

Mazda geeft 3 jaar garantie en aan trouwe Mazda klanten die jaarlijks hun onderhoud uitvoeren een levenslange wegassistance.

                             ISUZU


Sinds 2014 zijn wij officiële verdeler en hersteller van het automerk Isuzu, een sterk Japans merk dat vooral bekend staat voor zijn lichte vrachten o.a. Pick-ups en Trucks, Door hun stevige truck-DNA zijn ze een zeer betrouwbare partij.

Bij ons kan u terecht voor alle Pick-up modellen.

Isuzuki geeft 5 jaar waarborg en 5 jaarwegassistance op alle nieuwe pick-up voertuigen.

Dit is onze krachtpatser die 3.5 ton trekt zonder moeite.

Openingsuren:


Ma - do : 8u- 12u    13u - 18u30

vr             8u- 12u    13u - 18u30


zat. :        9u - 12u    13u - 15u00 (enkel showroom)

(tijdens de zomermaanden ook op zaterdag gesloten)

zon:        gesloten.


Betalingen

Garage Gwijde


Ertbrandstraat 173-177

2950 Kapellen


+32 (0)3 664 25 65

info@gwijde.be